Tjänster

Professionella installationstjänster för privatkunder

Installation av vitvaror kan vara knepigt. Eventuellt ska vatten kopplas på, el ska kopplas om och den nya produkten ska stå säkert och snyggt. Vi erbjuder en professionell installationstjänst av vitvaror: vi har erfarenheten, kunskapen och behörigheten att installera vitvaror på de flesta sätt och vis.

Vi levererar även vitvaror från butik hem till dig i samband med installation.

Behöver slangar till vatten eller avlopp förlängas vid installationen så har vi med oss material som passar de flesta märken på marknaden.

Eller behöver ett eluttag bytas vid installationen har vi med oss de vanligaste uttagen, våtrumsanpassade uttag, spisuttag, kablar och kontakter som finns och kan göra detta på plats. Detta för att kunna erbjuda våra kunder en så bra och mångsidig service till ett så förmånligt pris som möjligt.

Vi erbjuder även elinstallationer utanför el-central, exempelvis byte av eluttag, brytare, belysning och mycket mer.

Det lönar sig att anlita en expert! Vi rekommenderar aldrig en kund att försöka
reparera eller installera sin egen vitvara.

Anlita oss för reparation av vitvaror

Vi reparerar alla typer av hushållsvitvaror, kaffemaskiner, dammsugare, AC-anläggningar till husvagn och husbil samt andra hushållsapparater och tillhandahåller naturligtvis reservdelar till dessa. Våra tekniker är certifierade servicetekniker och har många års erfarenhet.

Våra kunder får en professionell pålitlig service och till de flesta märken av vitvaror används enbart originalreservdelar. Vi erbjuder naturligtvis garanti på våra servicejobb.

Det krävs oftast en gedigen kunskap om produkterna, el och vatten för att inte förstöra vitvaran, i vissa fall är det förenat med livsfara att försöka laga sin egen vitvara.

 

Förmånligt erbjudande! Fast pris på reparationer – endast 2095kr.

Vi har fast pris för reparation på produkter från Electrolux, Husqvarna, AEG, Elektro Helios och Sanutzi:

Fast pris endast 2 095 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Om vi skulle se att produkten inte går att laga debiteras enbart en felsökning som är 1095 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

 

Garantiservice

Följande märken och tillverkare utför vi garantiservice på vitvaror för hushåll:

Electrolux, Electro Helios, Husqvarna, Zanuzzi, AEG och Volta.

Husbil och husvagn:

Vi finns till er tjänst även inom elarbeten

Många elinstallationer hemma kräver en behörig installatör. Som tur är har vårt team kunskap även för massor av olika eljobb! Vi finns registrerade på Elsäkerhetsverket som behörig elinstallatör och erbjuder ett brett utbud av eltjänster för privatkunder. Detta är verkligen ett område där det är bäst att inte chansa – anlita oss så blir jobbet gjort tryggt och säkert.

Vi byter stickkontakter och sladd på alla typer av varor – exempelvis lampor, vitvaror och andra små elapparater. Dessutom sätter vi nya vägguttag även i våtutrymmen, förlänger sladd och vidarekopplar uttag samt perilexuttag (spisuttag).

Oavsett om det gäller att byta strömbrytare eller att montera stickproppar så har vi rätt verktyg och spetskompetens.

Som experter på service och med stark lokal närvaro i Västerbotten, finns vi på Umeå Hemteknik till er tjänst även inom elarbeten. Välkommen att anlita oss för alla eljobb som utförs utan ingrepp i elcentralen!

Vad några av våra kunder säger om oss:

”Valet är enkelt! Umeå Hemteknik är en riktig servicepartner som lyssnar på kunden och fixar alla ärenden både fort och prisvärt”

Patrik Nevalainen
B2B-säljare, Elon Vitahuset Umeå

”Helt rätt av oss att anlita Umeå Hemteknik! Från första samtal till färdig montering med efterföljande uppföljningar så har de visat att de lyssnat på våra önskemål. Proffsigt helt enkelt!”

Jon Forsgren
Byålderman Ramsele

”Vi samarbetar med Umeå Hemteknik sedan flera år tillbaka och uppskattar deras servicekänsla och spetskompetens väldigt mycket.”

Peder Naréus
Delägare Electrolux Home, Umeå

Snabb service med lokal närvaro.

Spetskompetens inom hushållsmaskiner.

Mindre kostnader för dig och miljön.

Offert / service

Hur hittar jag produktnummer (PNC), modellnummer eller serienummer?

Modellnummer och produktnummerkod finns på ett klistermärke på din produkt. Välj produkttyp nedan så visas platsen för klistermärket på din produkt.