Fastighetstjänster

Installation av vitvaror i fastigheter

Installation av vitvaror kan vara knepigt. Eventuellt ska vatten kopplas på, el ska kopplas om och den nya produkten ska stå säkert och snyggt. Vi erbjuder våra fastighetskunder en professionell installationstjänst av vitvaror: vi har erfarenheten, kunskapen och behörigheten att installera vitvaror enligt gällande standard och regler.

Vi levererar även vitvaror från butik till er fastighet i samband med installation.

Behöver slangar till vatten eller avlopp förlängas vid installationen så har vi med oss material som passar de flesta märken på marknaden.

Eller behöver ett eluttag bytas vid installationen har vi med oss de vanligaste uttagen, våtrumsanpassade uttag, spisuttag, kablar och kontakter som finns och kan göra detta på plats. Detta för att kunna erbjuda våra kunder en så bra och mångsidig service till ett så förmånligt pris som möjligt.

Vi erbjuder även elinstallationer utanför el-central, exempelvis byte av eluttag, brytare, belysning och mycket mer.

Det lönar sig att anlita en expert! Kontakta oss för en professionell och pålitlig service.

Reparationstjänster för fastighetskunder

Vi reparerar alla typer av hushållsvitvaror, kaffemaskiner, dammsugare samt andra hushållsapparater och tillhandahåller naturligtvis reservdelar till dessa. Våra tekniker är certifierade servicetekniker och har många års erfarenhet med fastighetskunder.

Ni som vår fastighetskund får en professionell och pålitlig service och till de flesta märken av vitvaror används enbart originalreservdelar. Vi erbjuder naturligtvis garanti på våra servicejobb.

Om problemet med en vitvara inte går att avgöra innan besök gör vi en felsökning och berättar vad kostnaden kommer att bli för att laga produkten.

Vill man efter prisuppgift inte laga sin produkt betalar man enbart felsökningsavgiften. Vi kommer alltid avråda till reparation om priset uppfattas högre än halva produktens marknadsvärde.

Det krävs oftast en gedigen kunskap om produkterna, el och vatten för att inte förstöra vitvaran, i vissa fall är det förenat med livsfara att försöka laga sin egen vitvara.

Garantiservice

Följande märken och tillverkare utför vi garantiservice på vitvaror:

Anlita oss för trygga och säkra elarbeten

Många elinstallationer hemma kräver en behörig installatör. Som tur är har vårt team kunskap även för massor av olika eljobb! Vi finns registrerade på Elsäkerhetsverket som behörig elinstallatör och erbjuder ett brett utbud av eltjänster för fastighetskunder. Detta är verkligen ett område där det är bäst att inte chansa – anlita oss så blir jobbet gjort tryggt och säkert.

Vi byter stickkontakter och sladd på alla typer av varor – exempelvis lampor, vitvaror och andra små elapparater. Dessutom sätter vi nya vägguttag även i våtutrymmen, förlänger sladd och vidarekopplar uttag samt perilexuttag (spisuttag).

Oavsett om det gäller att byta strömbrytare eller att montera stickproppar så har vi rätt verktyg och spetskompetens.

Som experter på service och med stark lokal närvaro i Västerbotten, finns vi på Umeå Hemteknik till er tjänst även inom elarbeten. Välkommen att anlita oss för alla eljobb som utförs utan ingrepp i elcentralen!

Snabb service med lokal närvaro.

Spetskompetens inom hushållsmaskiner.

Mindre kostnader för dig och miljön.

Offert / service

Hur hittar jag produktnummer (PNC), modellnummer eller serienummer?

Modellnummer och produktnummerkod finns på ett klistermärke på din produkt. Välj produkttyp nedan så visas platsen för klistermärket på din produkt.