Jobba hos oss

Lediga tjänster

Jobba hos oss på Umeå Hemteknik och bli del av ett växande och lokalt etablerat företag som brinner för att ge professionell service till våra kunder. 

Sökes: Sommarjobbare – Installatör

 

Umeå Hemteknik söker förstärkning inom vitvaruinstallation för sommarsäsongen.

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du främst arbeta med installation av vitvaror åt våra kunder i Umeå med omnejd. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Kunskaper & Erfarenheter
Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av vitvarubranschen, med det är bra om du är händig och gillar att hugga i då det förekommer en del tunga lyft. Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt till arbetet, är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att du trivs med att bemöta människor då vi oftast jobbar direkt mot våra kunder i deras hemmiljö.

Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet, men det är extra meriterande om du har erfarenhet inom vitvarubranschen, eller från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.

B-körkort är ett krav.
Vi kommer begära utdrag från belastningsregistret.

Information & Ansökan
Tjänsten är tidsbegränsad och gäller främst för perioden juni-augusti men med ev. möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har möjliget att påbörja introduktion/upplärning i mitten av maj.  

Vi arbetar löpande med urval så ansök redan idag!

För frågor om tjänsten eller för att skicka in din ansökan, maila till jobb@umeahemteknik.se

Sökes: Tekniker med servicekänsla.

 

Är du händig, tekniskt intresserad och gillar att arbeta med frihet under ansvar? Vi söker nu en ny tekniker till vårt team som vill vara med och utvecklas inom ett stabilt och expansivt företag.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du framför allt annat hjälpa både privatkunder och fastighetskunder i Umeå med omnejd med reparation, garantiservice och installation av vitvaror.

Kunskaper & Erfarenheter
För att lyckas i rollen krävs att du är mycket tekniskt lagt och att du gillar att självständigt lösa problem. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning/erfarenhet. Extra meriterande är om du har jobbat med/eller har utbildning inom El, VVS, kyla eller gasolprodukter.

Känner du igen dig? Tveka då inte på att söka tjänsten!

Information & Ansökan
Omfattning av tjänsten är på heltid (100%)
Vi tillämpar löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

För frågor om tjänsten eller för att skicka in din ansökan, maila till jobb@umeahemteknik.se

Vill du bli en del av ett team som brinner för att ge proffessionell service?
Umeå Hemteknik är ett expansivt företag som ofta söker nya kompetenta medarbetare till vår verksamhet. Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu tar vi gärna emot spontanansökningar.

Snabb service med lokal närvaro.

Spetskompetens inom hushållsmaskiner.

Mindre kostnader för dig och miljön.

Offert / service

Hur hittar jag produktnummer (PNC), modellnummer eller serienummer?

Modellnummer och produktnummerkod finns på ett klistermärke på din produkt. Välj produkttyp nedan så visas platsen för klistermärket på din produkt.