Jobba hos oss

Lediga tjänster

 

Hos oss på Umeå Hemteknik blir du del av ett växande och lokalt etablerat företag som brinner för att ge professionell service till våra kunder.

Vi håller alltid ögonen öppna för potentiella medarbetare. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Då är du alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Sökes: Installatör vitvaror.

Är du en tillmötesgående och händig person som brinner för att ge en god service och trivs med att ha daglig kundkontakt? Då kanske det är just dig vi söker! Vi önskar nu rekrytera en till kollega till vårt härliga team för arbeten med installation av vitvaror hos våra kunder i Umeå med omnejd.

Arbetsuppgifter
Som installatör utgår du från vår butik/lager/kontor på Ersboda. Härifrån åker du ut på uppdrag hos både privatpersoner och företag för installation av nya vitvaror som diskmaskiner, tvättmaskiner, kyl/frys m.m. Du plockar även bort gamla vitvaror och ser till att de återvinns på rätt sätt. Du kommer få arbeta både självständigt och i team, beroende på uppdragets storlek.

Kunskaper & Erfarenheter
Vi tror att du som söker är en händigt lagd, serviceinriktad och kvalitetsmedveten person som trivs med ett fysiskt arbete då det förekommer en del tunga lyft i arbetet. Det är också viktigt att du trivs med att bemöta människor och att du behärskar svenska språket, då vi oftast jobbar direkt mot våra kunder i deras hemmiljö.

Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet, men det är extra meriterande om du har erfarenhet inom vitvarubranschen, eller från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. B-Körkort är ett krav.

Information & Ansökan
Tjänsten är tillsvidare på heltid (100%) Startdatum sker enligt överenskommelse.

Urvalet till tjänsten som installatör kommer göras löpande , så vänta inte med din ansökan!

För frågor om tjänsten eller för att skicka in din ansökan, maila till jobb@umeahemteknik.se

Installatör sökes - Umeå Hemteknik

Vill du bli en del av ett team som brinner för att ge proffessionell service?
Umeå Hemteknik är ett expansivt företag som ofta söker nya kompetenta medarbetare till vår verksamhet. Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu tar vi gärna emot spontanansökningar.

Snabb service med lokal närvaro.

Spetskompetens inom hushållsmaskiner.

Mindre kostnader för dig och miljön.

Offert / service

Hur hittar jag produktnummer (PNC), modellnummer eller serienummer?

Modellnummer och produktnummerkod finns på ett klistermärke på din produkt. Välj produkttyp nedan så visas platsen för klistermärket på din produkt.