Om oss

Bred kunskap och kundnära service sedan 2005

Umeå Hemteknik AB reparerar och installerar hushållsvitvaror, professionell tvättstugeutrustning, AC-anläggningar och vitvaror till husbilar/husvagnar, från Docksta i söder till Robertsfors i norr och tvärs över landet. Vi har en gedigen kunskap och erfarenhet med 17 anställda och en gemensam erfarenhet av 223 år inom vitvaror.

Företaget grundades 2005 av tre erfarna vitvarutekniker som tog över garantiservice som Electrolux servicepartner för hushållsprodukter, värmepumpar och dammsugare. Målet var att fortsätta arbeta med den gemensamma passionen för vitvaror, på ett självstyrt och professionellt sätt.

Idag är Umeå Hemteknik fortfarande Electrolux servicepartner men vi har utökat verksamheten inom reparation, garantiservice och installation. Vi har även tagit över garantiservice för Dometic som har produkter för husvagnar, husbilar och hushåll samt Podab som har professionell tvättstugeutrustning.

2017 startade Umeå Hemteknik en installationsverksamhet som snabbt vuxit och blivit en stor del av företaget. Vi installerar produkter från alla olika märken och tillverkare med samarbetsparters som Electrolux, Elektroskandia (Cylinda), Electrolux Home, Podab och Media Markt. Våra kunder är allt från tillverkare till fastigheter och från företag till privatkunder.

De främsta anledningarna att kunderna anlitar oss är vår mångsidiga kunskap, långa erfarenhet, tryggheten av ett lokalt etablerat företag och en professionell kontakt med garanti på utförda jobb.

Vi växer och utvecklas

Vår framtidsplan bygger på att aldrig sluta växa, vi jobbar kontinuerligt för att utvecklas och bli bättre inom fler områden av reparationer installationer och försäljning. Vi ska bli det naturliga valet för tillverkare, företag, fastighetsägare och privatkunder.
Våra främsta mål är att våra kunder ska känna sig trygg, att de gjort rätt val när de anlitat oss och att vi kan hjälpa till med allt de kan tänkas behöva i samband med våra jobb.

Har du några frågor, är intresserad av att anlita oss eller vill boka ett möte?
Kontakta vår kundtjänst eller kom förbi vår butik och servicestation
där vi säljer mängder av reservdelar och tillbehör.

Snabb service med lokal närvaro.

Spetskompetens inom hushållsmaskiner.

Mindre kostnader för dig och miljön.

Offert / service

Hur hittar jag produktnummer (PNC), modellnummer eller serienummer?

Modellnummer och produktnummerkod finns på ett klistermärke på din produkt. Välj produkttyp nedan så visas platsen för klistermärket på din produkt.